Empa

En blogg om min vardag

3 dygn

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Jag vet, det blir väldigt mycket kaniner här för tillfället men någonstanns måste jag ju visa upp de små underverken!
Hur som helst, alla lever även fast 2 st är lite väl små...


Göteborg!

Kategori: Shopping

Hälsade på i Göteborg en liten sväng idag igen och passade på att träffa Karin! Det va hur länge sen som helst!
Vi babblade massa skit, geocachade lite och shoppade såklart! Jag fick med mig ett par jeans, en tröja, en tvål från Lush och en bok hem! Mycket nöjd!




Så nu skall jag lägga mig och läsa!
Ha D bra! ;D

2 dygn!

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Nu är bebsiarna 2 dygn, alla 9 lever och de är redan märkbart större!
Har redan fått en liten favorit och det är tjockisen längst till höger i bild!

Gustav <3 Lins

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Äntligen har Lins fått sina efterlängtade bebisar! Inte blev det få heller! Hela 9 stycken klämmde hon ur sig!
På dessa bilderna är de 1 dygn gammla.



Skall försöka lägga ut bilder varje dag :)

Lush

Kategori: Shopping

Måste få rekommendera ett par produkter från Lush som jag köpte häromdan. Jag har problemet att mitt hår blir fett redan dan efter jag tvättat det även fast jag aldrig tvättat överdrivet ofta. Inget shampoo eller balsam jag testat hittills har lyckats hålla det fräsht längre än så, MEN...

...dessa två små underverken håller mitt hår fräsht 4-5 dagar och det doftar helt underbart! Dessutom räcker dom ca 3 gånger så länge som en flaska.
Shampookakan heter Karma Komba och Balsamkakan heter Jungle Balsam. De kostar 89 resp 59kr/st.

Förutom att de fungerar perfekt och räcker länge så är inget testat på djur och inga förpackningar = miljövänligt!

Skall tillbaka till Lush redan på tisdag när jag är i Göteborg för att köpa en annan Shampookaka som jag är sjukt sugen på!

Nu bär det av till kaninerna!
Ha det bäst!
kram

Slappt

Kategori: Allmänt

Sitter och slappar i soffan med en varm mysig filt och tittar på Ghost Whisperer. Snart dags för kaffe innan jag ska hoppa in i dushen. Imorgon blir det möte på jobbet med info om deligering och sånt och efter det funderar jag på att ta mig en sväng till skroten och kolla på tyger till några små doftpåsar jag hade tänkt sy. Fick nämnligen hem lite torkade rosblad häromdan! Puss på er <3

Planering, planering, planering

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Idag fick jag äntligen mitt schema från jobbet! Har vart jätteorolig hela tiden för att jag inte skall kunna tävla något i sommar. Sommartävlingar är ju det bästa som finns! Stora gröna gräsmattor, alla underbara männsikor, sitta och mysa på en filt mellan loppen och såklart alla ninisar som bara är sååå glada för att få va ute och slippa vinterns tråkiga lokaler.
Så trots att jag jobbar heltid, så kommer ni hitta mig på dessa platser med mina långöron i vår/sommar:

23 April, Trollhättan
25 April, Klippan
8 Maj, Trollhättan
14 Maj, Klippan
21 Maj, Stättared
4 el 6 Juni, Anderstorp
11-12 Juni, Stättared
18 Juni, Trollhättan
2 Juli, Gislaved
17 Juli, I Trollhättan nånstanns?
7 Augusti, Stättared
13-14 Augusti,I Småland nånstanns?
24 Augusti, I Småland nånstanns? 
27 Augusti, I Trollhättan nånstanns?
3-4 September, I Skånen nånstanns?
10 September, Stättared

Så långt har jag planerat hittills :D Underbart!

När jag satt med detta så slog det mig vad mycket mer än en hobby kaninerna blivit. Deras närvaro skiner igenom i precis allt jag gör. Vart vi bor, vart vi vill flytta, ja till och med i valet av bil. Det har blivit en livsstil och jag skulle inte byta det mot något annat!

Snark...

Kategori: Studier

Livet är fullt av besvikelser och ångest över saker man skulle gjort annorlunda. Har precis insett att jag antagligen inte kommer in på skolan till hösten om poängen ser ut som de gjort tidigare år...och efterssom det vart rekordmånga som anmält sig i år så är ju inte oddsen på min sida direkt.
Blir så sur och grinig på mig själv av den enkla anledningen att jag hade kunnat haft mycket högre snitt på mina gymnasiebetyg om jag ansträngt mig lite. Jag gled rent av genom gymnasieåren på ett bananskal. Kanske la en timma på provplugg i veckan? Max. Så i mina ögon är mina 13 i snitt (tyo 60% VG, 30 % G) inte helt fy skam trots allt. Fast tänk om jag lagt 2 timmar i veckan? Eller 1 om dan? Då kanske jag hade sluppit oroa mig över höstterminens intag nu.

Så var det med den saken...
Jävla skit..

Lite påskfint

Kategori: Inredning

Vann lite påskpynt på tävlingen igår. Får väl kanske vänta några dagar med att ställa fram det. Är kanske liiite tidigt för att påskpynt än? :)




Skall nog köpa ett gäng ägg i dagarna att måla. Är ju bara påsk en gång om året så man får väl passa på!



Nu blir det middag!

När pluggsuget sätter in...

Kategori: Studier




...Så fixar man en hylla för ändamålet :) Det är iaf vad jag har gjort nu. Så nu är det bara att hålla alla tummar och tår för att jag kommer in till hösten. Är riktigt taggad den här gången, vill bara komma igång så jag kan bli klar!

Gott till frukosten!

Kategori: Pyssel

Vad gör man om man har tråkigt och är pysselsugen?
Jo man rotar fram små övergivna teburkar som är på tok för små för att använda till te, fyller dem med jord och stoppar i ett par vitlöksklyftor. Så vips har du både gott pålägg till frukostmackan och en söt dekoration.


Anzu gillar inte poliser!

Kategori: Allmänt




Denne farbrorn (fast en gul variant :O) stod vid en rondell och kollade om nån hade vart busig och vart ute och festat igår. Det var det tydligen några som hade, för jag fick stå och vänta på att de skulle komma och hämta en innan jag fick komma vidare.
Detta fick ju naturligtvis mig att bli jättenervös och få många skumma tankar. Typ "-ja man kan ju visa possetivt drogtest av sesamfrö, kanske kan man visa possetivt alkotest av solrosfrö?" Jag som smäller i mig sol- och lin-frö varje morgon i filen xD

Polisen va iaf trevlig och påpekade förvånat va mycket rosa det går in i en så liten bil innan han utbrast "KANINER! COOLT!" Så tog han ett par steg och  la näsan mot bakrutan för att kolla in en mycket förvånad Anzu som undrade va sjutton det där va för typ som kollade på honom, det blev iaf ett jäkla stampande och röjjande i buren xD

Hur som helst, man kan inte visa possetivt av solrosfrön, för då hade jag garanterat gjort det :P

Testar från mobilen

Kategori: Allmänt

Kan inte sova och skall upp om några timmar. Känns bra. Not... Ligger och funderar över när det är dags att avslöja bloggen. Kanske hyffsat snart endå. Måst få upp lite mer pyssel och projekt bara så folk har något vettigt att läsa om:) Nej, skall försöka få mig en blund då. Gonatt!

Jemina, Sparv och Lins

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Ganska nyss hemkommen från kaninerna. Har förutom det vanliga (matat, sädat m.m) även vart ute och sprungit med både Sparv och Jemina. Är fortfarande sjukt mycket att jobba med Sparv, har anmält henne till tävlingen på söndag hos Liza men får fundera lite på hur jag skall göra. Är rädd att vi måste backa några steg och fortsätta med koppelträningen. Hinder är ju inga problem och kommer väl bli ännu lättare när hon väl slappnar av lite.
Jemina har vilat i vinter, både pga brunst och lite osäkerhet men idag var båda som bortblåst och hon kutade rundor i trädgården och hoppade upp till medelsvår utan minsta tvekan så hon får nog följa med till Klippan den 25e :D
Lins är idag på dag 20 och jag kunde tydligt känna små klumpar i hennes mage! Ca 10 dagar kvar!!!



En av Linsens alldra första träningar, ca 3,5 månad gammal.
Långbent eller vad? ^^

En sån dag...

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag.. En sån dag där jag önskar att jag låtit bli att gå upp ur sängen på morgonen. En sån dag där typ ALLT går åt pipan. Det värsta är när massa bra saker händer mina vänner just denna dan, får uselt samvete när jag inte kan va glad för deras skull. Det gör bara ont när de får saker som jag går och väntar på...
Så går all skit runt i en cirkel..
Bara att bita ihop och hoppas att morgondagen blir bättre..

En ny kategori

Kategori: Gissa & Troll

Nu kommer ännu en ny kategori, nämnligen Gissa och Troll. Den kommer handla om Gissa och hennes träning och om Troll och hans galna påhitt. Kommer antagligen bli en massa söta bilder på mina älsklingar med <3

 

Nytt till badrummet

Kategori: Inredning

Var på Gekås häromdan och shoppade loss, tänkte visa flera saker och börjar med dessa! Tvålpump och tandbortmugg! Riktigt nöjd! Det blir så mycket mysigare än ett skitet plastglas och en ful tvål.
Billiga var dem med; 14.09 för muggen och 19.90 för pumpen!



Ett första inlägg!

Kategori: Allmänt

Så var det dags för ännu en blogg, att jag aldrig blir nöjd med ett bloggverktyg.  Anledningen att jag hoppade härifrån från början va pga att jag inte kunna blogga från telefonen men nu när det är på väg en app och jag inte är nöjd med wordpress (måste betala för att lägga in egen design, pfff!) så tänkte jag ge blogg.se en chans igen. Gillade ju den innan och går ju endå in näsan varje dag för att kolla in framsidan om någon skrivit nått kul! Skall dock vänta ett tag med att ge ut adressen hit tror jag, för att se så den håller mer än en vecka.
Nu skall jag se på CSI!



Första inlägget tillägnas världens finaste Birk som lämnade oss för snart en vecka sen.
Birk föddes i mitt kök tillsammans med sina 4 syskon 2006.