Empa

En blogg om min vardag

ehh?

Kategori: Allmänt

HÅRKORTNINGSMASKIN?

trimmer?

Hemma i värmen!

Kategori: Studier

I dag var det sjukt kallt ute men iaf inget regn trots Borås.. ^^ Upptäckte lite frustrerat sent igår kväll att vi tydligen hade seminarium på förmiddagen istället för eftermiddagen så blev en fin dos av ångest över att veta att man måste gå upp på morgonen, blääääää! Tror jag är världens mest morgontrötta. Eller nummer två iaf, Patric är bannemej värre vilket är ganska skönt.
Iväg kom vi med kaffemuggarna ordentligt fyllda och seminariet flöt på i bra takt så vi va klara redan klockan 11! Gött!

Nu blir det att slappa en stund innan fortsatt tentaplugg!



Kaffemuggar, datorer, mobiler! Yes!



Hanna lärde mig att äta litchi :O



Tentavecka!

Kategori: Allmänt

Dags för en hysteriskt rolig tentavecka igen...not. Denna gång med ett irriterande avbrott pga ett semenarium imorgon eftermiddag. Sabbar hela rytmen ju xD Vecka spenderas iaf i Borås, har med mig både Troll och Gissa hit vilket har funkat över förväntan bra. Tog ungefär 10 minuter innan Troll började tigga mat och Gissa tittade runt lite och rullade sedan ihop sig i soffan där hon sov gött hela natten.



Idag kom iaf Didrik på besök för lite plugg och allmänt fjantande som vanligt ^^
Han provade även på vår nya whitboard med att måla av Troll, tror inte att Troll var speciellt nöjd med porträttet dock. Vad tycker ni?





Nu skall vi äta lite mat. Idag blir det Lax.

Zelda!

Kategori: Allmänt

Fått bästaste presenten av finaste idag:D som jag längtat men inte haft råd sen det släpptes:/ Nu är det iaf mitt!

Har bara spelat lite än, mamma och pappa var här på fika och så har vi spelat Star Wars TOR med såklart. Hittills uppfyller det iaf alla mina förväntningar och mer där till. Skall skriva mer om det när jag spelat lite mer:)

Snö!

Kategori: Allmänt

Jag sitter halvbakis på en buss på väg hem, det snöar som sjutton och imon fyller jag år!

Gårdagen spenderades i götet hos klasskompis och avslutades på krogen! Mysmys!

Gårdagens outfit! ...eller?;)

Weird...

Kategori: Allmänt

Oboy med filmjölk! Jätteskummt och jättegott! Testa!

Dålig tajming...

Kategori: Allmänt

...med feber och konstant huvudvärk mitt i tentaveckan XD Igår släpade jag mig till skolan iaf men fick nog inte in något vidare i skallen eftersom den är full av snor... Idag har vart ännu värre så vi stannade hemma och gjorde några små försök till plugg imorse vilket gick bra att tag till febern kom tillbaka. Nu skall vi lägga oss i sängen och gå igenom matspjälkningen iaf medan huvudvärken håller sig någorlunda borta:) Får väl se hur det går.

Gonatt på er!:)

Avslappning

Kategori: Allmänt

Klockan är mitt i natten och jag ligger ensam vaken, var jättetrött för en timma sen och alldeles mör i kroppen efter ett långt bubbelbad med vin och frukt till. Mys på hög nivå det skall ni veta! Tröttheten försvann när vi la oss av nån skum anledning och nu skulle jag lätt kunna gå ut och gå typ utan problem. Aja, blir väl till att ligga tills man somnar:)

Gonatt på er!

Dags igen...

Kategori: Studier

...att låsa in sig i 2 veckor för ännu en omgång tentaplugg! Lär inte bli många inlägg här innan den 16/1 men något skall jag nog hinna med, skall ju endå till ikea och shoppa en dag!;)

Puss<3

2 dagar!

Kategori: Studier

2 dagar har snart gått på 2012 och året blir bara bättre och bättre! Förutom allt positivt man hört idag när vi ändrade relationsstatusen på facebook och lät det bli officiellt (inte för att det vart inoff så speciellt länge heller men endå^^) så kom även resultatet från Vårdvetenskapstentan! GODKÄND!





Skönt att äntligen bli klar och kunna lägga den....mindre roliga...kursen bakom sig!

Nu skall jag duscha och hänga tvätt innan det blir sängen!
Gonatt!

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Hoppas ni haft en trevlig nyårsafton! Det har iaf jag och nu har vi dryga 35 mil kvar till sängen hemma.

Imorgon börjar skolan igen, jippi, kommer va sååå pigg:P