Empa

En blogg om min vardag

Bloggen tar en liten paus

Kategori: Allmänt

Lush! igen.. ;)

Kategori: Shopping

Klickade hem lite produkter från Lush idag. Inte för att va sån men att gå in i deras butiker ger mig huvudvärk. Personlen är visserligen väldigt trevlig men för en sån som mig som tycker om att gå runt i lugn och ro och titta blir det för mycket när de avlöser varandra och i princip försöker trycka på en mer och mer produkter... LÅT MIG VA IFRED! Om jag behöver er hjälp så ber jag om den..

Detta ligger iaf förhoppningsvis snart i brevlådan!
Skriver mer om sakerna då! :)



Balsam, Ansiktskräm, Ansiktsregöring och Ansiktsvatten.

Nu åter till soffan, filten och boken!

Fåglar och Blad

Kategori: Vill ha!

Hittade dessa prylarna på Bluebox.se.  Hade velat ha bägge, iaf den första efterssom jag jämt tappar bort mina nycklar så fort jag kommer innanför dörren!

Bebisarna 15 dygn

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Tiden flyger iväg! Igår fyllde bebbarna 2 veckor och här är lite bilder från idag!




Detta är Micha, hanen som jag kommer behålla.




Madagaskar hanen och Brun Zobel Hona




Min, en hona och den lilla hanen.




Madagaskarpojken och den lille svarta pojken




Brun Zobeln putsar den svarta tjockisen

Ny kategori: Böcker

Kategori: Böcker

Nu har böcker fått en egen kategori efterssom jag tänkte att jag skulle ha koll på vad jag har läst. Så främmst för min egen skull alltså, men såklart superkul om nån mer tycker det är intressant!





Senaste dagarna har jag i stort sett suttit fast i soffan med dessa två. Det är bok 2 & 3 i serien och måste säga att de blir bara bättre och bättre! Nu är det dags att börja på nästa och jag har höga förväntningar!

Gustav Junior?

Kategori: Kaninerna/Tävlingar



En av Gustav och Linsens söner. Helt knäpp och väldigt lik pappa eller hur? :)
Han är på bilden exakt två veckor! Tiden går sjukt fort...

Tävling, Trollhättan 8 maj!

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Vart på den mysigaste tävlingen på jättelänge! Toppenstämmning (om man bortser från idioten till hundägare som kom förbi en stund), toppenväder och alla kaninerna gjorde verkligen sitt alldra bästa!

Anzu den knäppisen som hittills varit pinnlös, nosig och skvättig sprang som en tok spikrakt på 0+1 och 1+0 i båda klasserna och har därmed bara en pinne kvar till medelsvår :O

Jasper gick sakta men säkert igenom första klassen på 0+0 och Alve sprang som en tok även han. Det gick lite för fort i första klassen så 1+1 blev det men i andra räckte 1+0 och två snabba tider till en andraplacering.

Love gick som vanligt som en klocka på 1+1 i svåren och knep sin tredje svårpinne.

Gustav hade nerverna utanpå kroppen i första eliten och sprang överallt utom på hinderna...Vi kom imål med 7 fel på banan och 3 fel i korr med typ 1 sekund till godo...
Han visade dock att han faktiskt kunde håll nerverna i styr och hoppa i andra eliten där han gick 2 i grunden (1 i korr) och endast ett korrfel i finalen. Detta räckte till hans första rakcert!!!



Gustav hoppar krok elit den 23/4-11
Bilden är tagen av Adéle

Sol!

Kategori: Kaninerna/Tävlingar

Sorry för den kassa uppdateringen men helgen har spenderats med mina små långörade vänner. Kaninburarna har flyttats ner i trädgården och hagar har byggts. Det är inte helt klart än men när det är det så skall ni få se bilder:D
Idag är det montering av höhäckar och fortsatt bygge av hagar som står på schemat.

De första hagarna som blev klara i lördags tillsammans med ett gäng väldigt glada ninier: