Empa

En blogg om min vardag

Slut

Kategori: Studier

Sitter på föreläsning. Slutar om 10 minuter med typ 10 sidor av PP- presentationen kvar, vi kommer få sitta över idag också med andra ord, precis som igår och innan rasten.. Mitt huvud är helt slut, kaffet är helt slut och fillidutterna slut. Längtar hem till sängen...

Gomorron!

Kategori: Allmänt

Konstaterat idag:

•Det är möjligt att köra buss från Kinna, genom Fritsla till Borås på strax över 20 min.
•Bussar behöver tydligen inte bry sig om varken hastighetsbegränsning, stopskyltar eller trafikljus.
•Det är inte trevligt att sitta bredvid en åksjuk person..
•Gör ont att gå in i stolpar och i andra människor.
•Ta inte omvägar till skolan om du redan är sen...

Mys i soffan..

Kategori: Allmänt

...tillsammans med Gissa, CSI på TV och böckerna uppslagna. Har vart en ganska hård vecka, jag är inte alls van vid att gå upp kl 7 varje dag och förkyningen sen förra veckan påminner mig lite fint då och då att den inte är helt borta än. Nu är det iaf bara en föreläsning kvar denna veckan, imorgon mellan 9-12, sen ligger en skön helg fullt med förberedelser inför måndagens reflexion framför mig höhö... Hoppas på att det är fint väder så jag kan spendera lite tid med kaninerna med och gå över alla med både borste och klosax, de ser verkigen ut precis som små får nu mitt i fällningen :)


 


 Nu åter till böckerna innan det bli promenix med vovven! Puss på er!

Korvstoppning

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen på väg hem. Dagens föreläsning som slutade för ca 30 minuter sen har jag inget större minne av alls trots att jag va pigg och antecknade som en liten blådåre. Får hoppas på att jag förstår vad jag skrivit när jag skriver rent senare. Lagar och sånt är inte riktigt min grej och när det dessutom sista15 minuterna stressas som sjutton för att vi skall hinna sammtidigt som folk börjar gå för att hinna med bussar/tåg så blev allt ganska kaos..

Btw så är appen helt ok förutom att det inte går att ladda upp bilder...

Testar appen!

Kategori: Allmänt

Sitter på föreläsning och råkade av en slump upptäcka att appen kommit ut och var såklart tvungen att testa! Kanske kan det komma lite fler inlägg nu, har vart lite bloggsugen ett tag nu men inte riktigt haft tid till det. Skolan har tagit upp mycket tid och resten av tiden är jag så slut att jag ligger i soffan lite halvdöd.


Åter till föreläsningen...