Empa

En blogg om min vardag

Tråkigt utbud?

Kategori: Funderingar

Dagens fundering;

Varför är de största annonserna man har i fönstret i en butik där man hyr ut filmer om energidryck?
Är det så svårt att hålla sig vaken till deras filmer? Låter som att de har lite kasst utbud. Jag tycker iaf det sänder ut lite lustiga signaler men vi får hoppas för deras skull att alla inte övertänker allt som jag när jag sitter och åker bil och har lite småtråkigt:)

Puss på er!

Wohoo!

Kategori: Studier

Idag kom resultatet på omtentan jag gjorde i humanbiologi för ett par veckor sen. Klarade 3 av de 4 delarna jag skrev och var bara ett poäng under på den sista som jag dock inte började plugga på förräns kvällen innan tentan så jag är supernöjd! Känns som om jag äntligen har kommit på hur jag skall plugga för att klara tentorna!

Utöver det så har vi fått en ny familjemedlem;) mer om henne senare^^

Långhelg!

Kategori: Allmänt

Här är det lite glest med inlägg, förhoppningsvis blir det bättre nu.
Har haft tentor, omtentor, semenarium, inlämningsuppgifter, grupparbeten, reflektioner m.m m.m under en sjukt kort period så jag har mest haft näsan i böckerna.

Förra helgen klämde vi iaf in en inflyttningsfest med trevligt folk, drinkar och övernattning. Ångesten inför semenariet inföll såklart på söndagskvällen men semenariet gick bättre än förväntat endå! :D

Nu är det iaf en lugn långhelg vilket skall bli helt underbart! Tänker inleda den med att dricka vin och spela Star Wars hela natten!

kram på er!