Empa

En blogg om min vardag

Pluttsan Jenkins...

Kategori: Allmänt

heter numera min lilla gnom! Haha, nån titel måste hon ju ha :D

Nu skall jag ut och slänga massa skräp som står i garaget!
Ses!



Pluttsan och Gissa (Johanna)^^

091004-05

Kategori: Allmänt

Uppe sent som vanligt :D Men kan man inte sova så kan man lika gärna sitta här! Idag har jag varit ganska vettig. Kanske inte lika vettig som jag hade planerat att vara men att städe 7 kaninburar + att mata och vattna alla 11 på 20 minuter? Det ni! Allt tack vare min nya skyffel från ica ^^ Hade tänkt att fixa alla burarna men sen började det regna...usch, aja inte så många att ta imorgon.

Troll mår bättre idag, eller ja, han kan kissa iaf, inte jättemycket utan det kommer lite då och då men det är inte stopp. Nu är det 5 dagars antibiotika och 4 dagars smärtstillande som gäller så hoppas jag att han är pigg och redo för nya äventyr sedan! :D

Lite WoW har det ju blivit idag med såklart! En ny liten DK har sett tagens ljus på Kul Tiras. Inte vilken DK som helst utan en Gnom! Haha vet inte vad som tagit åt mig men jag skyller helt på Malin då hon hade en sen innan och jag tyckte det skulle se gulligt ut med två små gnomer som sprang runt med jättestora svärd! Vi hann till Hellfire där vi börjat questa. På bilden nedan har vi precis varit och snott ett par hästar som snart skall dödas för att bli våra mount!

Nä, nu skall jag nog krypa ner i soffan och småglo på TV innan det är dags för sängen!




Det är jag (Pluttsan) på det lilla skäckfölet och Malin (Minderårig) på Palominon :D

Sjuk kisse =(

Kategori: Gissa & Troll

Kass uppdatering det sista, jag vet. Har vart så trött på allt och alla och kände väl att jag inte hade något vettigt att skriva som inte skulle låta otrevligt..så jag har låtit bli. Ni skall vara glada för det ;)

Idag har iaf vart en stört kass dag... Troll kasterades i torsdags. Igår kväll slutade han att kissa och imorse hade han fortfarande inte kissat.. Så det blev att åka in till Blå Stärnan och tömma honom. Det visade sig att han hade kristaller i urinen som han haft  hela livet men som han innan inte haft några problem med efterssom han bara kissat ut dem.  Tills nu, när narkosen i torsdags på något sätt har gjort så att det blivit stopp. Han fick iaf lugnande och blev tömmd. Nu går han på antibiotika och får smärtstillande, har inte kissat än men droppat lite då och då... Har han inte kisst imorgon eftermiddag så måste vi åka in med honom igen..

Billigt å bra med 1400 spänn bara för att få komma in genom dörren en lördag, tur att han slapp stanna över natten xD

Håll tummarna för min lillpojke nu!