Empa

En blogg om min vardag

Tillägg...

Kategori: Allmänt

... Till förra inlägget:

*Att köra över fullt klädda julgranar är inte någon bra ide ens för en buss^^

Åka buss...

Kategori: Allmänt

...kan va lärorikt! På vägen till Göteborg har jag bland annat lärt mig att:

*Det räcker att ha halva bankomatkortet (den delen med chippet) för att kunna använda det sålänge man får ut det ut apparaten efteråt då..

*Det finns supertrevliga busschaffisar som dessutom stannar på hållplatser dom egentligen inte skall.

*Det finns busschaffisar med bra musiksmak vilket för att jag sparar massa batteri på mobilen.

*Sitt längst fram om du är åksjuk.

*Det är krångligare att vända en buss i en liten korsning än en bil (vi missade avfarten mot Göteborg).

*Sitt inte med bloggappen uppe och fingrarna på. Detta kan bland annat leda till att du raderar hela inlägget så du får skriva om allt igen...suck..

*Glöm aldrig någonsin handkrämen hemma på vintern, läppbalsam funkar inte på händer.. Blir bara kladdigt...

Partydag!

Kategori: Allmänt

Dags att stiga upp och fixa i ordning lägenheten; dvs diska.. för klockan 15 bär det av med buss mot underbara Göteborg och en helkväll med Karin och annat mysigt folk! Middag och öl står på menyn;) Skall bli riktigt kul. Får se om jag lyckas ta några bilder som blir hyfsade. Har ju bara mobilen att fota med numera så kvallen blir därefter.

Ha en bra dag!:)

Nom nom..

Kategori: Studier

Kvällens syssla;
Mysigt va? Eller....



När man väntar...

Kategori: Allmänt

...på något så är det helt omöjligt att sova hur gärna man än vill och inte bryr sig om att man blir väckt - i detta fallet av ett telefonsamtal. Om jag skulle somna så ringer det ju fortare men alla vet ju att det inte går att somna när man vill något av den anledningen...

Gonatt >.<

Isshots!

Kategori: Shopping

En liten Julklapp till mig själv från Coolstuff! Ligger just nu i frysen och jobbar på att bli färdiga små shotglas som jag hoppas kan komma till användning i någon av mellandagarna!^^

God Jul

Kategori: Allmänt

God jul på er allihopa!
En annan har precis gått upp och sitter med frukosten, blev lite sent igår trots att jag är ensam. Nu är julskinkan iaf framdukad och vovven och kissen har även de varsin stor bit i skålarna att mumsa på!

Om nån timme kommer mamma och pappa för att byta julklappar och titta på Kalle Anka. Sen följer jag antagligen med dem upp en stund.
Vi får se, känns konstigt med bara oss tre för första gången, mormor orkade inte åka hit nämligen och resten av släkten har vi inte firat med på många år.

Ha nu en riktig mysig jul allihopa<3

Dan före dan..

Kategori: Allmänt

..förstår inte alls vart tiden tar vägen, redan gått en hel termin sen jag började skolan igen och hela mitt liv är förändrat. Först var allt kaos, sen blev det upp och ner men nu är allt bara bra. Mår bättre än jag gjort på mycket lång tid, finns faktiskt inget som jag saknar nu (förutom möjligtvis ett positivt besked på vårdvetenskapstentan), är det verkligen tillåtet att må såhär bra?

Veckan har iaf vart lugn å skön! Star Wars TOR släpptes så här har vart LAN hela veckan, nästa vecka fortsätter det med en hel del mysiga inslag av festande, Liseberg, bio mm. Man får njuta av "ledigheten" medan den varar trots att vi skall försöka klämma in lite plugg mellan skojjigheterna! Första tentan+några kompletteringar från förra dyker redan upp i mitten av januari...Lyckades föresten få VG på humanbiologin A:O vad hände där?:) haha.

Nu skall jag bädda ner mig under bästaste julklappen värmefilten och titta på TV!

God Jul på er! <3

Tentaångest

Kategori: Studier

Känns som om jag bara skriver här innan tentor typ..

Imon är det iaf dags för omtenta i första kursen; intro till vårdvetenskap. Det suger, känns inte alls bra trots att jag suttit hela veckan med gänget och pluggat.. För första gången känner jag den riktiga paniken som ligger och bubblar, har ju alltid klarat alla andra omprov, aldrig behövt fler än en omtenta men nu känns det ganska hopplöst faktiskt..fan...

Kasst väder skall det bli med och bussar och tåg är inte ens något att tänka på härifrån på en lördag.. Har iaf fått låna pappas bil vilket är bättre än att åka med min i snöstorm.

Just nu är det iaf full storm ute, lampan blinkar lite oroväckande ibland så skulle inte förvåna mig om strömmen går:O

Åter till böckerna, hoppas ni får en lugnare fredagkväll än mig:)

Tentadags!

Kategori: Studier

Då var det redan tentadags igen! Känns som om jag precis gjorde den förra och nästa lördag är det dags igen...pust.. Sen är det iaf lite lugnt fram till januari typ.
Denna veckan har vi iaf varit riktigt duktiga vårt lilla gäng och pluggat tillsammans varje dag vilket känns toppen! Är mycket mer förberedd denna gången men allt handlar ju om vad det kommer för skit, vissa saker kan man ju bättre än andra om man säger så:O
Efter tentan har man iaf den obligatoriska tentaölen att se fram imot vilket såklart kommer bli grymt!

Nej men om man skulle ta och masa sig upp för att komma iväg då! Snark...