Empa

En blogg om min vardag

Måndag igen!

Kategori:

Känns som om veckorna bara flyger iväg. Helgens tävling gick ok typ, hade ju såklart gått mycket smidigare om folk kunde göra vad dom skulle istället för att stå och tjöta eller bara stå och glo medans andra måste multitaska som idioter...Jaja, får hoppas det blir mycket bättre till nästa tävling som är redan om 2 veckor :D

Ninisarna hoppade jättefint iaf. Gustav såg lite spöken bakom hinderna och Skimra hade lite samma fasoner som sin mormor för sig men det går säkert bättre nästa gång :) Anzu debuterade medelsvår krok och tog pinne. Alve gick toppen hela helgen och tog en pinne i krok på lördagen genom en andraplats så han numera är svårklassad o krok. På söndagen vann han rak medelsvår och fick sin första pinne där. Det räckte även till seger i Immas Minnespris så den blev kvar här hemma ett år till :) Lite skoj att det var hans halvbror som vann den förra året ^^ Även lilla Lins va superduktig och tog pinne i rak lätt på 0+0. Jag hoppas verkligen att hennes bebisar får hennes hoppstil. Så sjukt snygg med stor marginal.

Nu skall jag försöka ta en liten runda med Gissa. Ryggen är inte helt glad längre, den hade nog velat att jag inte skulle tävla alls men det kan den ju glömma..



Lins på en av sina första hoppträningar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: